Д Е К Л А Р А Ц И Я за информираност и съгласие

Д Е К Л А Р А Ц И Я

за информираност и съгласие Word

Д Е К Л А Р А Ц И Я

за информираност и съгласие PDF

" Eco -Warriors Small-Steps!" - изработване на лого

" Eco -Warriors Small-Steps!" - изработване на лого Четвърто основно училище „Димчо Дебелянов“ – гр. Благоевград започна учебната 2020/2021 година с 2 нови спечелени проекта по програма „Еразъм+“, един по Ключова дейност 2 „Стратегически партньорства“, сектор „Училищно образование“ - проекти за „Партньорства за училищен обмен“ – КА229 и по ключова дейност КА101 Образователна мобилност за граждани“, сектор „Училищно образование“.

Училището е партньор с 5 училища от Европа: Англия (Belfast)координатор, партньори: Румъния (REMETEA), Литва (Šiauliai), Турция (Balıkesir) и България (Благоевград). И петте образователни институции са изявени в извънкласната и проектната дейност. Те са регистрирани на платформата eTwinning.

Координатор за IV ОУ “Димчо Дебелянов гр. Благоеград по програма „Еразъм+“, Ключова дейност 2 „Стратегически партньорства“, „Училищно образование“, проекти за „Партньорства за училищен обмен“ – КА229 е г-жа Росица Чаушева, учител ЦОУД.

През месец ноември и декември месец учениците получиха задача да изработят есенни проекти от природни и рециклирани материали, коледни и новогодишни украси и картички, и лого по проекта. В изработването на есенните проекти, картичките и коледната украса се включиха ученици от Ia, IIа, IVб, Vб, VIa и VIIб клас при Четвърто основно училище „Димчо Дебелянов“ – гр. Благоевград. Темата на проекта е „" Eco -Warriors Small-Steps!“ ("Еко войни, малки стъпки!").

В изработването на лого на проекта участват ученици от всеки клас. Най-доброто лого, което бъде избрано с конкурс, ще се състезава с тези на останалите пет училища. Логото, което получи най-много гласове ще бъде избрано за лого на проекта.

Насладете се на творенията на нашите изобретателни ученици!

Учениците, участващи в международните проекти Ви пожелават щастлива Нова година, изпълнена с много здраве, успехи, пътувания и нови спечелени проекти!

https://www.facebook.com/4OUBLG/posts/3394582707306211

На 14 декември от 18.00 ч. се проведе онлайн родителска среща на 7.а и 7.б клас, с класни ръководители Н. Воденичарова и Т. Тагарева.

        На 14 декември от 18.00 ч. се проведе онлайн родителска среща на 7.а и 7.б клас, с класни ръководители Н. Воденичарова и Т. Тагарева. Срещата е съобразена с график по НП 19 и е на тема " Кариерно ориентиране" с външни лектори Н. Радкова и Ал. Ковачева.

tr1

 tr2

tr3

tr4

tr6

tr7

Коледно тържество на 5.а и 5.б 18.12.2020 г.

Файл на коледното тържество - натисни тук

 

 

kt51

Първо място с проект Българска Екзархия

Първа награда:

"Ученическа кръгла маса" по случай 1 ноември - Денят на Народните будители.

1

видео от представянето:

2SPAS

 презентация - Българска екзархия

АНАЛИЗ НА УЧИЛИЩНО РАВНИЩЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ, ПРОВЕДЕНО ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

АНАЛИЗ НА УЧИЛИЩНО РАВНИЩЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ, ПРОВЕДЕНО ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА ПО МАТЕМАТИКА В КРАЯ НА VІІ КЛАС тук